مازال الفنان كريم فهمي يتعرّض للهجوم من قِبل بعض متابيعه على مواقع مختلف مواقع التواصل الاجتماعي، بسبب إخفاء ملامح بناته، خلال الصور التي نشرها من حفل زفاف شقيقه الفنان أحمد فهمي.
غردت إحدى السيدات عبر حسابها الشخصي بموقع التدوينات القصيرة "تويتر": "كريم فهمي حاطط قلوب على صور بناته في الوقت اللي نانسي عجرم منزله فوتوسيشن لبنتها اللي عمرها شهور وزي القمر ما شاء الله.. طبعا هو خايف على بناته من الحسد واللي واضح إنهم أحلى كتير من بنت نانسي".
أثارت هذة التغريدة غضب الفنان كريم فهمي ورد عليها قائلا : "مش قصة أحلى ولا أوحش.. قصة إن أنا حر بس للأسف السوشيال ميديا ادت ناس كتير حق التدخل في الحياة الشخصية.. يعني حضرتك مقدرش أقولك بتلبسي ده ليه ومتلبسيش ده ليه زي فلانة مثلا متحررة.. كده ابقا قليل الذوق. شكرًا".